Strömmingslåda med creme fraiche recept

Leos Strömmingslåda

Leos Strömmingslåda

Blanda créme fraiche, purjolök och dill, smaka av med salt och peppar. Krydda strömmingen med salt och peppar

Lyxig strömmingslåda med skaldjur

Fördela crème fraiche och ansjovisen ovanpå och skaldjuren runt omkring. Rulla ihop dem med skinnsidan utåt och trava dem i formen

Leos strömmingslåda

Blanda crème fraiche, purjolök och dill, smaka av med salt och peppar. Krydda strömmingen med salt och peppar

Strömmingslåda med ansjovis

ansjovis, gräslök, dill, grädde, crème fraiche, tomatpuré, salt och peppar i en bunke. * Rulla filéerna en och en med skinnsidan utåt och lägg i formen/formarna

Strömmingslåda med ansjovis

Blanda lök, ansjovis, gräslök, dill, grädde, crème fraiche, tomatpuré, salt och peppar i en bunke. 1 dl lätt crème fraiche

Trolsk strömmingslåda

 Mosa ansjovisfiléerna och rör ner dem i cremefraiche tillsammans med hackad dill. Följ sedan med tummen utmed sidan och snett under ryggbenet tills det är helt fritt

Trolsk strömmingslåda

Mosa ansjovisfiléerna och rör ner dem i cremefraiche tillsammans med hackad dill. Följ sedan med tummen utmed sidan och snett under ryggbenet tills det är helt fritt