Värm upp en stor panna, gärna med höga kanter, med sesamolja och olivolja. Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället
Koka nudlarna enligt förpackningen och lägg sedan upp de på ett stort serveringsfat. Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag
Gör en stor laddning marinad. Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Lägg avrunna bambuskotten i skål och lägg tillsammans med minimajs du skär i lagom stora bitar
Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Den här rätten kommer från Allt om mat - stora kokboken och ingår i Utmaningen. En seg söndag när man bara vill ligga i soffan och slöa, då är den här rätten perfekt
Strimla köttet tunt och dela lök och grönsaker i lagom stora bitar. ca 250 gr nudlarOlivolja1 stor putsad fläskfile3 paprikor gärna i olika färger1 gul löksockerärtorcashewnötter2 dl vatten
Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs sedan lök, morötter och svamp i omgångar. Smaka av med lite salt och peppar och rör ihop allt till en stor röra
Jag hade förberett en wok hemma, som bara var att snabbwoka på muurikkan över elden vid stugan. Woken vart uppskattad av alla, men speciellt av Love som åt tre portioner
Vill man att middagen ska räcka till fler personer, dryga ut med att servera woken i pitabröd. 3 stora champinjoner. 1 tomat 0,5 squash 3 stora champinjoner
1 stor röd paprika. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g lövbiff 200 g purjolök 1 stor röd paprika Arla® Svenskt Smör 250 g broccolibuketter 250 g äggnudlar 2 msk japansk soja 1 msk pressad lime 1½ tsk salt 2 krm cayennepeppar Asiatisk sås