Maten som serveras är hälsofrämjande och energirik, liksom denna gryta. Den här mustiga grytan är ypperlig vardagsmat då ingredienserna är få och den går snabbt att koka ihop
Auberginegryta. Add some water if the stew is too thick. Tillsätt vatten om grytan är för tjock. Det är första gången jag använder aubergine som huvudingrediens i en sås
En smakrik gryta med tacokryddning. A tasty stew with taco seasoning. Jag valde att toppa grytan med tortillachips, men man kan även använda grytan som fyllning i mjuka tortillan
Dela upp färsen och lägg den i en gryta och stek tills den är genomstekt. Lägg ner rotfrukterna i grytan och låt den koka ungefär 1,5 timme på svag värme
Om jag har överbliven sås/gryta brukar jag använda den till att fylla grönsaker med. If I have leftover sauce / stew, I usually use it as filling in vegetables
) Den här grytan slänger man ihop på nolltid och den får en så god smak av kokosmjölk. ) This stew can be made in no time and it has a good taste of coconut milk
Dagens gryta består av aubergine, tomat och linser. Even though the weather is still quite warm in Amsterdam, I notice that I'm starting to think more of warming foods like stews, that you usually cook during autumn