DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost. Kan varieras och smaksättas i det oändliga och är dessutom ett bra tortilla substitut till tacos
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
= wraps med pulled pork och coleslaw. Wraps. Använde detta recept för ovanstående wraps. Wraps. Grädda (4 plåtar krävs, blir stora wraps) varje wrap 10 minuter i 150 grader, båda bakplåtspappren under och över skall vara kvar under gräddning
Vi hoppas på fint väder, så vi kan vara ute Igår blev det wraps till kvällsmat. Kycklingwraps med guacamole på avocado och mango1 wraps1 stort tortillabröd1 kycklingfilé i skivor1 skiva stekt baconSalladsbladCocktailtomatGuacamole med avocado, koriander, chili och lime (se längre ner)Mango i tärningar, frystLax med wasabikräm1 wraps1 stort tortillabrödSalladsbladRökt lax i skivorWasabikräm (se längre ner)CoktailtomaterGuacamole på Gourmetmorsans visRöran räcker till 4-6 wraps2 moga avocados1/2 dl creme fraiche1 pressad vitlöksklyftaNågra droppar av lime1/2 röd chili finhackadFärsk koriander, 1 dl hackadSalt och pepparGör så här. WasabikrämRöran räcker till 4-6 wraps2 dl creme fraiche5 msk inlagd ingefära, hackad4-6 tsk wasabi, smaka dig fram1/2 dl finhackad dillGör så här. 1 wraps. 1 wraps. Röran räcker till 4-6 wraps. Röran räcker till 4-6 wraps