Stekt strömming persilja recept

0 Spara
Stekt strömming med potatismos

Stekt strömming med potatismos

Blanda senap, dill och persilja. Stekt strömming med potatismosStrömming kan varieras på många sätt. Lägg ihop strömmingsfiléerna två och två, vänd dem i brödblandningen
0 Spara
Inlagd strömming

Inlagd strömming

En klassiker. Gott. På bilden är det den största burken uppe till höger. 500 g strömming, filéad Smör till stekningRågmjöl till paneringPersiljaDillSalt, efter smakPeppar, efter smakÄttikslag
1 Spara
Vardagssilver

Vardagssilver

Som den prisvärda strömmingen, (inte att förväxla i smak och utseende med sill från Västerhavet, trots att biologerna räknar de båda slagen till samma art)
0 Spara
Slarvströmming

Slarvströmming

Blanda grädden med senapen och persiljan. Skär de halvtinade strömmingsblocken i fyra delar. Blanda ner persiljan
3 Spara

Stekta strömmingsflundror

gräslök eller persilja. Rensa strömmingen från alla småben och torka den väl. Rör ihop smöret med önskad smaktillsats och lägg en klick på hälften av strömmingarna
0 Spara

Strömming med dillsmör

Salta strömmingarna på båda sidor. lägg lite dill och persilja i buken om du använder hel strömming. Grilla strömmingarna på hög värme - det går snabbt, så endast någon minut på var sida
0 Spara

Boquerones

Boquerones är små fiskar i sardinsläktet som är mer kända som anjovis. Boquerón är en så typisk fisk för den spanska sydkusten att de som är födda i Málagaområdet kallas för boquerones, boqueronas i feminin form
Sökförslag och sidor