Stekt gröt med yoghurt, honung och nötter
karinhenrietta
karinhenrietta

Stekt gröt med yoghurt, honung och nötter

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vilken gröt som helst kan sparas och stekas i efterhand. Med lite smör i pannan och goda toppings som honung och nötter blir den stekta gröten som ny!
  • Gröt 2p
  • Vatten enl förpackning
  • Havregryn enl förpackning
  • Salt enl förpackning
  • 1 mogen, skivad banan
  • 2 tsk malen kanel
  • smör till stekning
  • Till servering
  • 1 dl grekisk yoghurt (10%)
  • 1 msk honung
  • 2 msk grovhackade valnötter

Beskrivning

    Koka eller micra gröten.

    Häll över gröten i en form. Låt kallna i kylen.

    Skär gröten i 4 bitar (för 2 portioner).

    Stek bitarna i smör på medelvärme tills de är gyllene.

    Till servering: Toppa den stekta gröten med yoghurt, honung och nötter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.