För att lyckas med stektfisk gäller det att hålla reda på temperaturen. Stektider. Vill du lyckas med panerad sill och strömming ska du använda rågmjöl
Servera kokt potatis eller stekt zucchini. Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
600 g sillfilé, urvattnad1dl grovt rågmjölsmör 1 stor gul lök1 msk mjöl3 dl grädde1 dl mjölkPersiljaGör så här. Vänd sillfiléerna i rågmjölet och stek dem på medelvärme 3-4 minuter per sida. Postat i Fisk o skaldjur | (0) kommentarer. 1dl grovt rågmjöl
Panering med rågmjöl och ströbröd för att sedan steka strömmingen i massor av smör. Till biffarna serverade jag en vietnamesisk dippsås som angavs i originalreceptet jag länkade till överst samt stekta wokgrönsaker
Låt de färdigstekta strömmingarna svalna. De två gästerna hade aldrig fiskat förut. rågmjöl. Då var det ändå bara tre av fem som fiskade, en var fullt upptagen med att hjälpa de andra häkta av fisken och tonåringen tog som sin uppgift att bryta nacken av fångsten