Grädda fisken så att den är genomstekt men inte blir torr. När alla riskorn är täckta av olja och är glansiga och stekts ett tag häller du på vinet och låter det puttra in
Resultatet är aningen mer genomstekt än ”medium” – och det är oslagbart enkelt. måste man äta biff varje fredag eller kan man variera sig med fisk eller kyckling ibland – två val som är betydligt bättre för klimatet
Det finns så mycket man kan göra och min recept-pärm här hemma är fylld med recept där man använder grönsaker som tillbehör till fisk, fågel eller kött
Fisken ställdes under plåten med grönsaker efter att de stekts. Cajunkryddblandningen fick agera som inpackning till torsken som stektes hårt och snabbt innan den fick gå klart i ugnen
Passar till grillad, kött, fisk och tom på brödet istället för pålägg. Rostad potatis - ringla oliv olja på skuren potatis (jag bara tvättar av den), salta med havssalt och lägg på timjan eller oregano och kanske några vitlöksklyftor