Inspirationen till salladsbädden hämtade vi från förrätten vi åt på Wedholms fisk i våras. Musslorna serverades tillsammans med sallad (här isbergssallad och ruccola), skivad avokado och mango
Så istället för att grilla dem,så stekte jag dem. Jag gjorde dem vegetariska eftersom vi skulle ha fisk och skaldjur till, men det går att ha i lite hackade räkor eller crabsticks om man vill
Fisken ska inte vara rå men det är viktigt att den inte blir torr och över stekt. Skala och riv ingefära, finhacka koriandern och blanda alltsammans tillsammans med tärnad färsk eller tinad djupfryst mango
Syrlig och söt mango med härligt panerad fisk. Idag lagar vi härlig fisktacos, perfekt sätt att få barnen att äta mer fisk och vi vuxna också för den delen
Jag tror att den kan även användas till all slags stekt eller grillad fisk. Den här kalla såsen blev jag serverad för första gången hos en god vän som lagade den till en ugnsstekt laxfilé
Torsdag - Stekt ris med räkor. På onsdag nästa vecka är det ju dessutom Sveriges Nationaldag, och ja, då kan man också grilla om man vill, eller kan man äta en sval fiskrätt som svalkar i värmen