Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. Stek kantarellerna och kräftstjärtarna i smör. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
I synnerhet om baconet är stekt riktigt hårt så att det blir som rökiga och köttiga små chips. Jag föredrar helt klart fisk och grönsaker framför en stadig köttbit
Servera till en stektfisk, jag hade röding fångad av min syster och svåger. På bilden ovan har jag bara smörstekt svampen och serverat med några likaledes smörstekta skivor halloumi, himmelskt gott
Lägg de förvällda, väl avrunna mangoldbladen i botten av en ugnsform, lägg fiskbitarna ovanpå och bred över pesto på dessa, strö över den stekta svampen
Fisk och svamp kan vara en gudomlig kombination. Placera kantareller, potatis och lök på en tallrik. Torka fisken torr med papper och dela den i fyra bitar, grundkrydda med salt och vitpeppar
En av de bästa rätter jag kan tänka mig är smörstektfjällfisk. Jag fick en påse med några fina fiskar och en stor påse kantareller, det är verkligen guld värt
Den kraftiga dillsmaken passar bra till fisk. De färska kantarellerna ger extra sensommarkänsla. Servera fisken med svamp och pepparrotskräm och lättkokta vaxbönor
Årets variant, som jag nu ätit till både lunch och middag i dagarna tre, är helt vegetarisk och faktiskt så god att man inte ens saknar kött eller fisk