Jag tillagar och äter ju faktiskt(ok smakar av) på 3-4 olika husmanskoster varje dag och då är man inte så jätte sugen på att göra kalopps eller steksill när man kommer hem
4 Sill 500 g urvattnad steksill ca 2 dl vetemjöl 2 ägg ca 3 dl ströbröd 3 msk smör Lökgrädde 3 gula lökar 1 msk smör 3 dl vispgrädde salt och vitpeppar Till servering kokt skalpotatis 1/2 kruka dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Steksill behövs ej vattnas ur (kontrollera så att det står att saltsillen är urvattnad på paketet). 3-4 filéer saltsill eller steksill, ca 300-400 gram sill utan lag. Förslag 2 pkt med Abbas steksill i lag på 385 gram styck (varav 185 gram sill i vardera paket)
Steksill behövs ej vattnas ur (kontrollera så att det står att saltsillen är urvattnad på paketet). 4 filéer steksill eller urvattnad saltsill. Förslag 2 pkt med Abbas steksill i lag på 385 gram styck (varav 185 gram sill)
Möjligtvis med undantag av urvattnad steksill. Det våras för (eller höstas. ) husmanskosten. Åtskilliga böcker om husman letar sig ut i handeln lagom till julhandeln
1 burk urvattnad steksill. Skala och skiva löken fint samt stek den mjuk med curryn på svag värme. Sätt ugnen på 250º och ta fram en ugnsfast form som du smörar lätt