Stek i grillpanna (eller grilla). Tillsätt hackad vitlök och kvartade champinjoner. Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Kör persilja, citronzest och citronsaft, vitlök, olivolja, chiliflakes och salt & peppar i mixer till gremolatan
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs svamp, lök och vitlök i en kastrull med smör. Krydda köttet och stek det 3–4 minuter per sida i en stekpanna med smör. 2 skiva ryggbiff. 1 st vitlöksklyfta
Stek eller grilla köttet efter tycke och smak. Krossa vitlöksklyftorna på skärbrädan tillsammans med havssalt så det blir som en pasta, använd en sked eller en kniv
Lägg ner köttet i vakuumpåsen tillsammans med enbären, vitlöksklyftorna och kryddsmöret. Torka av köttet när det är klart och stek det max en minut på varje sida i en mycket het stekpanna
Bryn ryggbiffen runt om i smör i en stekpanna. ryggbiff. Lägg över steken i en ugnssäker form och stek klart steken i nedre delen av ugnen vid 125º, tills innertemperaturen i köttet är ca 65º, då är köttet rosa. Fräs lök och vitlök till såsen i 2 msk smör i en kastrull tills löken är genomskinlig. 3 st vitlöksklyftor
Häll olja i en panna och stek hackad vitlök och ingefära lätt. Stek sedan ryggbiffen några minuter per sidan och låt sedan vila lite innan den skivas upp
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs svamp, lök och vitlök i en kastrull med smör. Krydda köttet och stek det 3–4 minuter per sida i en stekpanna med smör. 2 skiva ryggbiff. 1 st vitlöksklyfta. 2 skiva ryggbiff Svampsås. 5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta salt och peppar smör eller margarin 1 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 tsk fransk senap Servera med