½ krm malen koriander. Jag serverade korvarna med couscous, baba ganoush, stark röd sås och myntasås. De blev faktiskt riktigt goda och lagom kryddstarka
SALSA ROJA MARTAJADA Detta är en starkaresås , som är äldre från indian tid. Mortla de rostade grönsakerna ta bara häften av tomaterna och ta i hälften av koriander
Servera med färsk koriander, och chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1 tsk malen koriander. 11 kruka färsk koriander. 1 strimlad röd chili eller starksås om man önskar en starkare wok. 1Woksås. Låt allt stekas i cirka 5-10 minuter och ha sedan ner hela tomater på burk, babyplommontomater och woksåsen
Hon älskar stark mat den lilla tokan. Grunden är en ganska så het tomatsås och ägg. färsk koriander. Dottern valde att ha pasta till den heta tomatsåsen
Chutney är ett starkt, smakkoncentrerat tillbehör till indiska rätter. Koriander- och myntachutney. Chutneyn ska stimulera aptiten och matsmältningen och innehåller därför alltid någon stark krydda som chili eller ingefära
Ju hårdare desto starkare. Lägg upp biffar på en bädd av hackad sallad och häll på såsen. Rensa korianderrötterna och finhacka, fräs tillsammans med vitlök och finhackad ingefära
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Smaka av så det inte blir för starkt. Servera gärna med en sås gjord på lite fetare yoghurt också. Sås. En portion (4 st falaflar, libabröd och sås) ger. 450 kcal13,1 g protein16,1 g fett62,1 g kolhydraterFalafel i libabröd, 5 port2 burkar kikärter1 ägg1 vitlöksklyfta1 msk olivolja3-3 ½ msk maizena majsstärkelse2 tsk mald koriander2-3 tsk mald spiskummin2 msk fryst persilja½ citron½-1 tsk salt½ msk rapsolja till varje stekomgång2 dl turkisk yoghurt½ burk Hot Habanero & Passion Salsa4 libabröd, originalstrimlad vitkål, halverade körsbärstomater, skivad gurka1. Lägg upp bröd på tallrikar, toppa med vitkål, tomater, gurka, 4 falaflar och ringla över såsen