Låt chutneyn svalna och servera till grillat kött, fisk eller starka ostar. LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider
Servera flanksteken med färskpotatisen, senapssåsen och en sallad. en kruka gräslök, finhackad. Blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av med flingsalt
Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojo mojo (kryddstark kall sås)
Vad gäller chilisåsen så använder jag en chilisås från kinesiska Lao Gan Ma som förgyller många asiatiska rätter där du vill få till en mustig men inte alltför stark chilismak
Börja med att göra den kalla såsen. Mosa den och blanda med övriga ingredienser till såsen. Hetta upp en stor stekpanna och låt smöret bli lätt brynt, stek på ej för stark värme 3-5 minuter på varje sida beroende på filéernas storlek. 2 msk hackad gräslök