Asiatiskt mat en söndag på bara en halvtimme. Kyckling med nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
2 msk currypasta, röd (välj det mindre måttet om du är känslig för stark mat). Gör så här. Blanda 1 dl kokosmjölk, currypasta, ägg, 1 msk kycklingfond samt ströbröd
När jag känner mig lite starkare igen, är det träningsrutiner som gäller. Det tillhör ju också livets god, så nu bjuder jag på smarriga asiatiska kräfttubes som passar perfekt innan maten till lite cava eller mousserat vin
Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIAN STYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
Funderar stark på att införskaffa honom ett par gummistövlar…. Gokväll i stugorna. För det är verkligen stugvärme som gäller igen, det sprakar i brasan i köket och stora snöflingor singlar ner därute och lagom blåsigt också förstås
Det ska vara riktigt starkt och skarpt vid det här laget för att ge smak åt köttet. Asiatisk marinad. När köttet är färdigt och fått en fin yta så kan du lägga på en BBQ-sås, vi hittade en med asiatiska toner av just ingefära och chili som inte tog över - även om den var liiiite för mild för min smak
Ta en stor kastrull och häll i olivolja och lägg i smöret, tillsätt koriander, sambal oelek och currypasta (ta lite åt gången och prova dig fram så det inte blir för starkt
Servera med färsk koriander, och chili eller stark sås om man önskar en starkare wok. 1 strimlad röd chili eller stark sås om man önskar en starkare wok