Jag älskar att testa nya maträtter. Det ger mig massor av inspiration och nya idéer. I slutändan så kanske jag endast kommer ihåg en liten del som jag sparar i min receptskatt
Squashtagliatelle har jag sett i otaliga recept och varianter, men aldrig tillagat själv. Hettade upp en tesked olivolja i en stekpanna och värmde upp squashtagliatellen
Till har vi tidigare serverat potatis, med fördel pressad, den här gången gjorde jag en variant av squashtagliatelle, med morot och med en touch av kokos
Blomkålscouscous, squashtagliatelle, blomkålsmos istället för gryn, pasta etc. I och med att jag känner att jag på många plan mår så pass mycket bättre av att undvika att äta bröd och även liknande maträtter med spannmål som bas har jag börjat experimenterat lite med olika alternativ att äta istället
Här om dagen testade jag squashtagliatelle för första gången, både som en rå färgsprakande tagliatelle och fräst i lite olja som "vanlig" squashtagliatelle
Det går att göra med både tagliatelle och squashtagliatelle. Om du ska ha squashtagliatelle så hyvlar du den med potatisskalare och lägger dem i ett durkslag och häller över kokande vatten