Vispa äggen med salt, peppar, timjan och mandelmjöl till en slät röra. Blanda i riven squash, lök och sötpotatis och stek i matfett på medelvärme några minuter på varje sida
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Riv squashen och krama ur det mesta av vätskan (jag sparar alltid vätskan och blandar i smoothies och soppor eller så dricker jag det som det är med lite lime)
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Glutenfri morot- och squashkaka. Glutenfri morot- och squashkaka. 2 ½ dl fint riven morot och squash (krama ur lite av vätskan). 1 dl mandelmjöl. 2 ägg 2 ½ dl fint riven morot och squash (krama ur lite av vätskan). 1 dl mandelmjöl
Baguetterna innehåller finriven zucchini/squash vilket ger brödet en god saftighet. Det är ingen skillnad mellan squash och zucchini utan bara två olika namn på samma växt
Squashbaguetter med frön. Jag tycker om att baka och squashen växer så det knakar i trädgården, så vad passar då inte bättre än att baka en sats squashbaguetter
Jag rostade även blandade grönsaker (gul och röd paprika, squash, fänkål, morötter och rödlök) och serverade med riven parmesanost och lite plocksallad
Där jag bor finns inte denna squash att få tag i. Ok, majsmjöl funkade inte då kakan blir för torr men nu vet jag till nästa gång =P ska prova mer mandelmjöl istället
Brödrutor av squash och mandel. Ja, som ni vet så odlar vi squash även i år och just nu består de flesta middagarna av någon typ av squash och jag passar även på att baka med squashen
Strimla purjolök, squash och paprika och fräs dem i olivolja några minuter. Receptet har jag lånat från Caroline Ahlqvist (Älska att baka) men bytte en del av majsmjölet mot mandelmjöl