Mejerifritt squash- och mandelbröd (LCHF)
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • MEJERIFRITT SQUASH- OCH MANDELBRÖD (LCHF)
  • 10 st
  • 200 g mandelmjöl
  • 50 g kokosnötsmjöl
  • 100 g valfria frön (jag använde 50 g sesamfrön, 25 g linfrön och 25 g chiafrön)
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk brödkrydda
  • 300 g grovriven squash
  • 6 ägg
  •  
  • Topping
  • Valfria frön (jag använde vallmofrön)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.