Skär kasslern i små tärningar. Fördela spenatfräs och kassler i pajskalet. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26 centimeter i diameter. Nagga bottnen med en gaffel och låt den stå i kylen i ca 1 timme. 200 g kassler
Grädda spenatpajenmedkassler i ytterligare ca 15 minuter. 150 g kassler i tärningar. Ugn 225 grader. Blanda samman vetemjöl, salt, margarin och vatten till degen
Spenatpajen blev som väntat - god. Den där gången hade jag stekt strimlad kassler, skivad tysk korv och lök som sedan fick lite crème fraiche och riven ost över sig tillsammans med några vevningar peppar och det var helt OK till
Vispa äggenlätt i en skål och blanda med grädde, maizenaredning, ost, salt, pepparoch muskot. Servera då med några skivor rökt lax och en klick cremefraiche eller tomatklyftor och knaperstekt bacon
Krydda lätt med salt, peppar och muskot. Smaka av med resten av kryddornaoch soja. Klä en pajform (22cm diameter) med degen. Späd med mjölken, rör nerbuljongtärningen och låt stuvningen sjuda i ca 5 minuter underomrörning. 600 g Kassler
Skär kasslern i små tärningar. Fördela spenatfräs och kassler i pajskalet. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26 centimeter i diameter. Nagga bottnen med en gaffel och låt den stå i kylen i ca 1 timme. 200 g kassler