Sparrispannacotta recept

Sparrispannacotta med skaldjur

Sparrispannacotta med skaldjur

Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter
Sparrispannacotta med skaldjur

Sparrispannacotta med skaldjur

Andra rätten på nyårsmeny blev denna sparrispannacotta med skaldjur som ska stå i kylen och gotta till sig och stelna
Sparrispannacotta

Sparrispannacotta

  500 g Grön sparris. 1  2 st Schalottenlökar. 1  2 deciliter Grädde. 1  2 deciliter Crème fraiche
Grön sparrispannacotta

Grön sparrispannacotta

I bland är det bra att utmana sig själv. -). Jag hade en bild i huvudet, en smak i munnen - sen gällde det ju då att få till det också
Sparrispannacotta med skaldjur

Sparrispannacotta med skaldjur

Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter
Sparrispannacotta

Sparrispannacotta

Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
En helg i matens tecken

En helg i matens tecken

Till förrätt gjorde jag en gammal favorit, sparrispannacotta med räkor. Hej från ett kallt London, det kom till och med snö för att par timmar sedan, även om det smälte genast

Middagen

-) Anyway, till förrätt serverade jag sparrispannacotta med räkor som jag gjort en gång tidigare och tycker är jättegod
Årets första dag

Årets första dag

Vi började med en Sparrispannacotta med skaldjur från ett recept i Hemmets Journal. Hoppas ni inte vaknade med alltför besvärlig baksmälla i morse
Xfactor-middag

Xfactor-middag

Till förrätt blev det favorit i repris, sparrispannacotta. Igår hade jag bjudit in tre tjejkompisar som alla bor i Wandsworth på en Xfactor-middag

Sparrispannacotta

1.  Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter

Sparrispannacotta

Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter

Sparrispannacotta med skaldjur

1.  Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en gryta med smör. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter