Sparrisomelett recept

Sparrisomelett !

Sparrisomelett !

Här kommer ännu ett tips på snabb vardagsmat som smakar ljuvligt. Middag klar på 20 minuter som dessutom är otroligt nyttigt och god
Sparrisomelette

Sparrisomelette

En perfekt rätt, då man fått lite sparris över. En krämig stuvning med gräddig omelette. Gott. Omelette. 4 ägg
Sparrisomelett

Sparrisomelett

Sätt ugnen på 150°C. Smörj en ungssäker form med Milda flytande margarin. Vispa ihop ägg, Milda Mat, mjölk, salt och peppar

Krämig sparrisomelett med ädeloströra

Finns det någon anledning att köpa dyrare ekologiska ägg än “vanliga”. Ehm. JA. Har du någonsin smakat och sett ägg från lyckliga hönor behöver du inte längre undra
Sparrisomelett med gravad lax 4 port

Sparrisomelett med gravad lax 4 port

Lätt och underbar rätt. Perfekt som förrätt eller som en lättare huvudrätt. Senapsdressing till salladen förhöjer rätten rejält och ger extra sting
Sparrisomelett med ost

Sparrisomelett med ost

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Koka sparrisen. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar

Färdig omelett i kyldisken

Krämig sparrisomelett med ädeloströra. 2011 skrev jag om färdigskalade ägg som fanns att köpa i kyldisken

Sparrisomelett med kyckling

 Smält margarin i en kastrull. Visp ner mjölet och späd med mjölk och sjud sakta under omrörning tills såsen tjocknat

Sparrisomelett

Recept. Anna Stefansson. ons, 2013-08-14 20. 50. 20min. (0). Ansa och skölj löken. Skölj dragonkvistarna. Skölj sparrisen
Ost- och sparrisomelett

Ost- och sparrisomelett

Koka sparrisen. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek omeletten på medelvärme i smör och rapsolja i en stekpanna

- Recept På Dietmat / Smalmat

Sparrisomelett. 2 portioner. 345 kcal/portion. P 26%. F 63%. K 11%. Måndag. Ingredienser. 150 g grön sparris. ½ hackad röd paprika

Sparrisomelett

Här är ett ljuvt smakmöte mellan sparrisen och äggen i omeletten. Först några ord om omelett. en av de enklaste, snabbaste rätter man kan laga – men inte helt lätt i början

Sparrisomelett med mangoldsallad

Bryt eller skär bort den torra basen på sparrisen, dela stängerna i 5-centimetersbitar. Koka i saltat vatten som knappt täcker, 4–5 minuter, sila bort vattnet

Sparrisomelett med bönsallad

Koka upp vatten, salt och socker. Skär bort den torrare rotdelen på sparrisarna och dela stängerna i 5-cm-bitar