I år testar jag att odla spagettipumpa och har varit väldigt nyfiken på hur den ska bli. Har sett att många använder spagettipumpa istället för pasta och har länge velat pröva
Spagettipumpa är en väldigt speciell och spännande pumpa som säkert inte så många känner till. Spagettipumpans unika innanmäte är väldigt speciellt och blir nästan som spagetti när man plocka ur det, därav namnet spagettipumpa
spagettipumpa. Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
1st urkärnad grovskivad Spagettipumpa. 1st urkärnad grovskivad Spagettipumpa. Den här rätten är så magiskt god så när vi tog första tuggan så tittade vi på varandra och dammade iväg en High five i stormförtjusning
Nu har jag äntligen lärt mig att det är 31 oktober som det är halloween. Här i Sverige har det ju blivit lite till en flytande högtid under en veckas tid känns det som
Ingredienser Krämig spagettipumpa För 4 personer Tillagningstid. 50 minuter* 1 st medelstor spagettipumpa Cashewsås 2,5 dl blötlagda cashewnöterrer, blötlagda i minst 4 timmar 2 dl vatten 1 st vitlöksklyfta 0,5 msk pressad citron 0,5 tsk himalayasalt 0,5 tsk grovmald svartpeppar Röra 1 st gul lök 250 g champinjoner 250 g bacon 70 g babyspenat 0,5 tsk grovmald svartpeppar Ghee Himalayasalt Grovmald svartpeppar Topping Rostade pumpakärnor *Tiden för blötläggningen av cashewnötterna är inte medräknad
1/4-1/2 matpumpa (fråga i affären eller på marknaden, spagettipumpa säkrast kort). 1/4-1/2 matpumpa (fråga i affären eller på marknaden, spagettipumpa säkrast kort)
Kokt spagettipumpaEfter middagen åkte Anders och jag upp till Oliver en stund. Emmy hade med en kompis hem, som först såg lite skeptisk ut när jag sa att det var spagettipumpa i, men hon tog sedan om 3 ggr
spagettipumpa, lök, paprika, chili och rosmarin från egen odling. En finfin gåbortpresent. Tacksamt för oss som inte har möjlighet att själv odla godsaker som dessa