Blev så sugen på äpplekaka i långpanna igår kväll. Hade lite svårt att sluta "provsmaka". -)Ingredienser4 st ägg4 dl socker5,5 dl vetemjöl4 tsk bakpulver2 msk vaniljsocker100 gr smält smör2 dl mjöl4 tsk kanel4 msk socker6-7 st äpplenGör så härSätt ugnen på 200 grader
Blanda mjöl och salt i en skål. Tillsätt det tärnade margaringet och blanda samman. Mosa den kokta pumpan och och häll över den i mjölblandningen tillsammans med fetaost, rosmarin, parmesanost och pumpakärnorna
Mjukt, saftigt pumpabröd. Man kokar pumpan och mosar den innan man använder den. Det är svårt att beräkna hur stor bit pumpa man kokar, man får chansa, skulle det bli mindre än vad som behövs går det bra att halvera receptet
Det blev ganska mycket chili con carne över så vi gjorde tacos av resterna med en god Guacamole (avocado, salt, vitlök, gräddfil, chiliflakes) och PineappleSalsa som är så sjukt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.