I min carbonara har jag alltid en hackad gul lök också som jag fräser på lite lätt. Spara lite av kokvattnet innan du häller av spagettin så kan du använda det till att späda carbonaran om den skulle bli alltför tjock
Salta lätt och peppra desto mer. Ibland kan jag få ett stort sug efter en klassisk SpagettiCarbonara, så voilá här kommer min krämiga variant med rökt sidfläsk och massor av parmesan
Till detta kan man ha rostade mackor med Lätt & Lagom och kryddade med vitlökspeppar på. Lätt & Lagom smälter ju på den rostade mackan och du får en vitlöksmacka
Spagetti, svartpeppar, stekt sidfläsk, ägg och parmesan. Då kan det lätt bli äggröra med pasta. Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig
Koka spagettin och häll av, blanda ihop med hackad lök, ägg blandningen och baconet. Tage är så lätt att lära, han gör alla övningar direkt, det att han är så glad i mat gör allt mycket lättare
Till lunch meckade jag ihop en förenklad carbonara med vitkålsspagetti, och det var så jäkla gott. Även om jag inte har lyckats övertyga alla i familjen att vitkålsspagetti är bättre än vanlig pasta så åt alla åtminstone, antagligen påverkade av all frisk havsluft
Om det sen beror på all smarrig grädde eller att det är spagetti kan man ju fundera lite på. Visst blir det lätt så att man slarvar lite när det är som varmast, inte är sysselsättningar som innebär för mycket tid vid en varm spis något som man kanske prioriterar
Vill man hellre äta helt vegetariskt så hoppar man bara över skinkan, lätt och enkelt. )Sist vi var inne i en pastaperiod så blev det några olika varianter av Pasta Carbonara provade och dagens recept blir ett som vi gillade riktigt mycket