4 800 g rödspättafilé 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse 1/2 fiskbuljongtärning 1/2 ask dill (à 20 g) salt och peppar 4 port ris 1/2 ask små ärter (à 250 g) 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Servera med ris och sweet chili samt lime i klyftor. Kokospanerad fisk med sweet chili och lime (4 portioner)Ca 1 dl vetemjölCa 2 dl kokos2 ägg600 gram vit fisk, t ex spättafiléer1 tsk salt1 msk smör1 msk olivoljaCa 2 dl sweet chili1 lime i klyftorGör så här. 600 gram vit fisk, t ex spättafiléer
Tillsätt curry och ris. Lägg fiskrullar och ärter ovanpå riset. Tillsätt fiskbuljong och låt riset koka under lock ca 10 minuter. 25 dl ris. 250 g spättafiléer
Eller ja, kanske inte full spätta medan du grejar med grönsakerna, men du förstår. I recepten anges att man ska använda snabbris, men det mina vänner smakar inget vidare