Pestobakad spätta med spenatrisotto
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Rödspättafile
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 dl Pesto Grön
  • 1 st Schalottenlök
  • 1 st klyftor Vitlök Färsk
  • 2 dl Arborioris
  • 1 msk Olivolja
  • 1 dl Matlagningsvin Vitt
  • 1 st tärningar Fiskbuljong
  • 6 dl Vatten
  • 50 g Parmesanost
  • 40 g Färsk bladspenat
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 st Citron
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 50 g Parmesanost
  • 0.5 st krukor Basilika - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.