Jag köpte grön papaya när jag var på Asian Market i söndags för att göra somtam. Ikväll blev min ömma syster, som slet i tvättstugan när jag var på möte, bjuden på bizarrogod middag
Ris som ris, ja det beror kanske på vilket ris man pratar om. Jag som enligt Rolf har en otrolig kunskap vad gäller ”godis” det finns inga nya chokladsorter som smiter förbi mitt falköga
Den här nya fläskvarianten är väl kanske inte den mest inspirerande innovationen från köttindustrin, förlåt en luttrad livsmedelskonsument, som är hjärtligt trött på de återkommande extrapriserna på sladdrig karré och torra benfria fläskkotletter i bit
Den är ganska lik Caponata och Zaalouk , och vilken som kom till först är kanske ointressant. Tidigare har jag gjort rataouille på spisen enligt Anna Bergenströms recept som jag tyckt varit det godaste
Sammanfattningsvis tyckte de vuxna att de var lite "tama" och smakade lite för "färdiglagat" (det kanske är svårt att undvika), men att de gott kan användas vid middagskriser en vardagkväll eller som "bas" för en sås som man vill piffa vidare med