Strimla de soltorkadetomaterna. Häll äggsmeten i pajskalet över svampen, tomaterna och löken, bred ut smeten så att den är jämnt fördelad och täcker svampen
Häll av oljan ur tomaterna. I med tomaterna och persiljan. 1 gul lök1 dl strimlade soltorkadetomater400 g kantareller150 g riven västerbottensost4 dl grädde4 ägg1,5 dl persiljaStrimla löken. 1 dl strimlade soltorkadetomater. 150 g riven västerbottensost
2 förp Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med riven Västerbottensost®‚ och soltorkadetomater. Tag av plastfilmen och sätt in formarna med kycklingfiléerna i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen
Hacka de soltorkadetomaterna i mindre bitar. Riv Västerbottensosten (alternativt köp färdigriven). 100 g soltorkadetomater. 150 g riven Västerbottensost