soltorkadekörsbärstomater. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkadekörsbärstomater
Mixa 1 burk soltorkadetomater, 3 färska urkärnade tomater, 1 dl rostade pinjenötter, 1 dl olivolja, 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini. - Posted using BlogPress from my iPhone 1 burk soltorkadetomater,. 3 färska urkärnade tomater,. 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini
Blanda soltorkadetomater creme, balsamvinäger & olivolja till en vinägrett. Bla crostini med tapenade, manchego ost, melon & fetaostsallad som dessvärre inte fångades på bild