Soltorkade tomater crostini recept

Crostini Soltorkade tomater

Crostini Soltorkade tomater

Soltorkadetomater. Crostini. Tapenade. 175 g svarta oliver. 4 sardellfiléer. 1 msk kapris. 1 vitlöksklyfta, pressad
Crostini med brie och tomatpesto

Crostini med brie och tomatpesto

Ger 25 stycken 1 vitlöksklyfta 8 soltorkadetomater 1/2 dl hackad basilika 1/2 dl hackad persilja 1 1/2 dl riven parmesanost 1 msk tomatpuré 300 g brieost 25 crostini ev basilikablad till garnering Lägg till i inköpslistan
Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost&soltorkadetomater. Sätt ugnen på 225°. Skiva baguetten i 0,5 cm tjocka skivor
Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

11 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkadetomater. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ½ baguette 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv flingsalt svartpeppar 1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkadetomater 4 färska fikon 4 skivor lufttorkad skinka 50 g rucola 1 msk crema balsamicoSätt ugnen på 225°
Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

soltorkadekörsbärstomater. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkadekörsbärstomater
Tomat och oströra

Tomat och oströra

Hacka de soltorkadetomaterna i mindre bitar. 100 g soltorkadetomater. (Om man inte gör det har de en tendens att fastna i matberedarens kniv)
Cashewröra på crostini

Cashewröra på crostini

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 150 gram Naturella cashewnötter 14 st soltorkadetomater , i olja 1,5 st röd paprika 1 st tomat 2 msk ingefära , grovhackad 2 tsk lantbuljong 3 msk dill , hackad 2 krm svartpeppar 0 crostini Köp receptet
Spanska Tapas

Spanska Tapas

Mixa 1 burk soltorkadetomater, 3 färska urkärnade tomater, 1 dl rostade pinjenötter, 1 dl olivolja, 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini. - Posted using BlogPress from my iPhone 1 burk soltorkadetomater,. 3 färska urkärnade tomater,. 3 tsk rödvinsvinäger, salt och peppar till en slät kräm och servera på crostini

Italiensk buffe

Halvera cocktailtomater, skiva rödlöken, och dela de soltorkadetomaterna i mindre bitar. •Crostini med tapenade
Tilltugg före maten

Tilltugg före maten

salta mandlar, festaosttoppade crostini och crostini med en färskostfylld parmarulle på, med smak av soltorkadetomater och basilika
Nyårsmenyn så här en vecka senare...

Nyårsmenyn så här en vecka senare...

Nyårslunch bjöd på pasta med kallskuret och soltorkadetomater, bulgarisk fetaost (den bästa enligt mig) tomater, fylld färsk pasta tortellini
Nyår: 8 vegetariska och veganska snittar

Nyår: 8 vegetariska och veganska snittar

Finhacka oliver/tomater, mandlar och örter. Crostini med bruschetta-topping eller enkel tapenade. 0,5 burk kalamataoliver/10 soltorkadetomater. 0,5 burk kalamataoliver/10 soltorkadetomater
Italiensk plockmat

Italiensk plockmat

Blanda soltorkadetomater creme, balsamvinäger & olivolja till en vinägrett. Bla crostini med tapenade, manchego ost, melon & fetaostsallad som dessvärre inte fångades på bild