De är riktiga små älsklingar utan mjölkprotein, ägg, gluten, vete och soja. 200 gram mjölk och sojafritt margarin (rumsvarmt). 1 dl majsmjöl. 200 gram mjölk och sojafritt margarin (rumsvarmt). 1 dl majsmjöl
Häll majsmjölet och ½ dl vatten i ett kärl, skaka om ordentligt och häll i stekpannan. Häll i sojan och vattnet (ca 5 dl) i pannan och koka i ca 3-4 minuter. 3-4 msk maizena majsstärkelse (majsmjöl)
Jag tror det är just där det säger stopp för många - vi är så vana vid att baka med vetemjöl, så när jag skriver kikärtsmjöl, hasselnötsmjöl, kokosmjöl och majsmjöl så slutar kanske en del att läsa vidare
Koka upp vatten, rödvinsvinäger, viltfond, svartvinbärssaft och soja i en kastrull. red med majsmjöl till en simmigkonsistens och sjud under lock i 5 minuter. 1 tsk kinesisk soja. 3-4 tsk majsmjöl
Det är det enda köpebrödet som jag hittills har hittat som är naturligt glutenfritt och som samtidigt inte innehåller mjölk, ägg, soja, baljväxter, baljväxttillsatser eller konserveringsmedel
Blanda mjöl och majsmjöl i en stor påse med zipfunktion. Marinera kycklingen i soja, vin, sesamolja och socker i ca 1 timme. 1 msk ljus soja. 1 msk majsmjöl. 2 msk ljus soja
Rör ner majsmjöl och soja. 2 portioner200g ris200g fläskfilé1 liten rödlök1 paprika3 cm färsk ingefära2 vitlöksklyftor1 färsk chiliolja1 tsk majsmöl2-3 msk soja225g ananasbitar på burk2 msk balsamvinägerspiskummincayennepepparKoka riset enligt anvisningar på förpackningen