Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Smaka av för att ev tillsätta något mer av kryddorna eller socker för att få Er favoritsmak. Här serveras den med marinerad kycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad
Rör om då och då och smaka av med salt och svartpeppar och en nypa socker. Idag blev det ostgratinerad kycklingfilé med ratatouille vilket var riktigt gott men även väldigt enkelt att göra
Tillsätt smör, socker, grovhackad basilika, flingsalt och peppar. Lägg i kycklingfiléerna, marinera ca 30 minuter i kylskåpet. Stek kycklingfiléerna ca 8 minuter per sida till 68° innertemperatur. 4 kycklingfiléer. 1 msk strösocker
- 800g sen förra måndagen. Så nu har jag gått ner 5,8kg på 3 veckor. Jag är nöjd. Målet är - 4,2 kg till. Har mått jättebra med LCHF och har ätit jättegott
6-8 kycklingfiléer. 1 tsk socker. 1 tsk socker. Vid första tjejmiddag efter sommarsemestrarna för en vecka sedan var det varmt och solen lyste från en klarblå himmel