Igår fick det bli piroger. Baka pirogerna i ugnen i 10- 15 minuter. Gjorde ett snabbt och enkelt recept med lite av vad jag hade hemma och detta blev resultatet
Jag har aldrig tidigare lagat piroger men älskar det och att då börja med den enklaste av enkla varianter och göra piroger på fryst redan färdig smördeg kan ju inte gå fel liksom
Bäst tyckte de om den snabba varianten - den med Heinz Vita Bönor i Tomatsås. Det är likadant med ryska piroger, sill på japanskt vis eller fisk på grekiskt vis
Det funkar att göra snabba och enkla godsaker att bjuda på vid spontanfika, efterrätter efter en middagsbjudning men också piroger, pajer, eller knyten som jag gjorde igår
SnabbaPiroger med grönsaksplock och yoghurtklick. Lägg pirogerna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspaper (jag nöp ihop dem tätt med skarvarna uppåt istället, var så lätt att de gick sönder så ville inte vända på dem
Matiga soppor och snabba bröd. Pajer och piroger, matiga och söta favoriter. After work-kurs, Aktiviteter, Bakat, Bekvämimpa, Borås, Cake Pops, Cake Pops-kurs, Choklad, Cupcakes, Dekorationskurs, Desserter, Företagande, Frukt och grönt, Göteborg, Gislaved, Godis, Hälsa, Heldagskurser, Julgodiskurs, Kost, Kurs, Kursnyheter, Macarons, Mat, Matkultur, Matlagningskurser, Matlåda, Maximera din hälsa, Må bra, Medborgarskolan, Middagstips, Minicupcakeskurs, Moussetårtskurs, Multiallergi, Nötter, Nyheter, Paj, Pajer och piroger, Piroger, Primörer, Provsmakat, Rotfrukter, Sallad, Soppa, Tips, Vår, Veganskt, Vegetariskt, Whoopie piekurs 16 mars håller jag en heldagskurs i matiga vegetariska sallader, såväl varma som kalla och några söta också
Snabbakalkonpiroger. Piroger. Snabbakalkonpiroger. Piroger är väl inte direkt känt som snabbmat men eftersom att vi fuskar med ett färdigt pizzakit är halva jobbet redan klart innan vi ens har börjat
Igår när jag rensade lite grann i frysen hittade jag flera paket smördeg [smördeg och jordgubbar är två saker som man alltid kan hitta i min frys] så jag har även tänkt göra snabba vegetariska piroger med plommontomater, färsk spenat och mozzarella till middag den här veckan