Smörkräm. Jag valde att smaksätta mina biskvier med rom och kaffe, samt att även hotta upp själva bottnarna, genom att tillsätta grovt mortlade kaffebönor
Smörkrämen går att smaksätta på mängder av vis. Denna gången blev det choklad och rom. Vispa alla ingredienserna till smörkrämen riktigt länge tills smeten blir fluffig och fin
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Men det blev för mycket med alla smörkräm till kände jag och sen föll tårtan helt i glömska tills jag fick en liten tanke i höstas och testade att göra om den med några små-justeringar och ny frosting i form av whipped cream cheese
Fransk och italiensk smörkräm. Gör en halv sats fransk smörkräm. Låt pastan svalna till rumstemperatur och blanda den försiktigt med den luftiga smörkrämen
Rör smörkrämen smidig och blanda i rom. 2 msk rom. Rör det rumsvarma smöret och florsockret poröst. Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och maizenamjöl och blanda ihop
Bred över smörkrämen. Ca 2 msk mörk rom. Mortla saffranet, slå på rom & låt dra i ca 30 minuter eller längre. Värm mjölk, vispgrädde & saffran (rom) till cirka 37 grader. Ca 2 msk mörk rom
Det första steget är alltid att spackla tårtan med smörkräm eller ganasche. Använd gärna en smoother för att släta till locket och fästa det på smörkrämen
Då jag föredrar att även en tårtas insida bör vara pesonlig, skapade jag med det i tankarna en smörkräm med smak av romrussin - så långt tillbaka jag kan minnas har romrussin varit en av min pappas favoritsmaker
Smörkrämer. mockabiskvier med rom. Ställ smörkrämen i kylen en stund om den är för lös. Spackla smörkräm på bottnarnas undersidor, kanterna skall bli släta, och biskvierna som en toppig kulle
Min blå pastafärg tog över totalt så jag färgade även smörkrämen lätt ljusblå. Spriten idag blev hälften kokoslikör och hälften en snäll rom - blev riktigt gott
Bre ut smörkrämen på degen och pensla rom över smörkrämen. De här är de godaste lussebullarna jag gjort, de blev så saftiga och det är lite rom i dem också