Det blev en smörgåstårta med tonfiskröra och räkor. Bred på smör på varje brödskiva. Smörgåstårtan blir godast om man fyller den dagen innan den ska ätas
Smör. Bred smör på alla brödskivorna på alla 3 laven. Ta en stor plåt eller bricka och lägg ut 3 ½ brödsivor åt ett håll och 4 skivor åt andra hållet så plåten blir täckt
Bred tunt med smör på brödskivorna. Smör. Rensa räkorna till garneringen. Lägg stjärtarna i kylen och koka skalen med 2 dl vatten i 10 minuter under omrörning då och då
Hacka löken och fräs i smör. Bjöd Cicci och Fredrik på denna en varm sommarafton. Mums. Översta brödet blir frasigt eftersom det inte är fyllning överst
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Arbeta in smöret klickvis. Den blev väldig god och det var första gången jag bakade brödet själv till just smörgåstårta