Skär paprika och äpple i små bitar. Skölj och hacka purjolök fint och skär skinka i lagom stora bitar. Blanda ihop crème fraiche och majonnäs i en skål och tillsätt skinka, purjo och ägg
Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. Fräs i en stekpanna och tillsätt sedan paprikan. 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 120 g rökt skinka
Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. Fräs i en stekpanna och tillsätt sedan paprikan. 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram). 1 purjolök 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram)
Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Paprikapulver. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 150 g rökt skinka
Lufttorkad skinka Seranno. Grillad paprika. Den här smörgåstårtan bjöd jag mina vänner på i lördags. Garnera med skinka och salamin och vad du nu vill garnera med, det är bara fantasin som sätter gränser