Gör smörgåstårtan dagen före så blir den mycket saftigare. Snabblagad smörgåstårta med rostbiff1 förpackning hönökaka (4 halvor)3 dl grädde1 dl remouladsås1 liten burk keso200 g rökt skinka, fin hackat2 salladslökarsaltitaliensk salladskrydda6 skivor rostbiff, finhackatGarnering. 1 liten burk keso
Mosa samman keso och hovmästarsås. 1 dl keso. Bred margarin på brödskivorna och kantskär dem. Lägg tre brödskivor bredvid varandra på ett fat eller skärbräda
Johannes WätterbäckDet är inte helt lätt att få till en vegetarisk smörgåstårta. Bre sedan på med creme fraiche på alla kanter och på toppen av smörgåstårtan så att allt täcks och blir vitt
1 stor burk keso 1 ask med färskost 3 dl crémefrachie 1 burk hackade soltorkade tomater1 msk örtsaltLite chilipepparBlanda ihop och bred ut i olika lager på brödet som ligger på plåten. - Läs hela inlägget här 1 stor burk keso
Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål. 250 g keso
Blanda alla ingredienser utom bröd och mixa tills de små ostbitarna i keson försvunnit. Riv ungefär en tredjedels brödskiva (eller motsvarande mängd bröd av kanter från själva smörgåstårtan) på ett rivjärn och blanda i krämen för att mildra den lite