Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. 6 msk kaviar
Fyll hålet i mitten med svart kaviar. Toppa med en dillvippa i kaviaren. 50 g svart kaviar. Skär av bröden så att två gånger bredden blir lika med längden
majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Smaksätt med kaviar och salt o peppar. Täck tårtan och kanterna med kaviarkrämen. Fyllning 2 kaviarkräm. Bred på 1/3 av kaviarkrämen och strö över de hackade räkorna och krabbmixet. 1 dl orökt kaviar
Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 1 liten tub kaviar 190 g. Börja med att hårdkoka äggen, 10 minuter, låt de sedan ligga i kallt vatten och svalna