Vispaismöret, sedan gelatinbladet och silatillsist krämen. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladetiblandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Smält ner det blötlagda gelatinetigräddblandningen, kyl. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Dra av kastrullen från värmen, tillsättsmör, olivolja och gelatin under omrörning. Blanda vetemjölet och bakpulvret, siktaiblandningeniäggblandningen och vänd sistin den avsvalnade vanilj/smör/mjölk koket
Rör i äggula, vaniljsocker, smör och rom. Ta kastrullen från plattan och smält gelatineti vätskan. Hacka choklad (jag använde chokladpellets, då slipper man det) och lägg i en bunke
Massor av smörtillstekning. Om smöret är rumstempererat är det mycket lättare. Det här mina vänner. Lägg dem i en ungsfast form och bre en klicksmör över varje
Smält smöretimicron, låt svalna lite. Blanda ner gelatinbladen. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligenkommitigång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Tillsätt det smälta smöret. Smält smöret. Lägg gelatinbladeni blöt i kallt vatten. Denna tårta är väldigt god och passar bra både till påsk, midsommar eller julbordet om man vill det