Ta en aluminiumform eller vik en av grillfolie. Lägg i tomater så det täcker botten ordentligt och lägg i bitar av vitlök, hackade örter och hela/delade oliver
Jag gillar gratänger av alla dess slag, men broccoligratäng är helt klart den bästa. Vanligtvis gör jag en helt vanlig variant med ägg och grädde i stanningen men förra veckan bjöd Bibbi på den här godbiten som hade bland annat lätt-créme fraiche och kvarg i smeten
Ta tillvara säsongens guld. Tomater, potatis, broccoli, just nu billigt och galet gott om du köper ekologiskt4 port600 g broccoli1 gul lök1 vitlöksklyfta12 körsbärstomater el dyl4 halvstora kokta potatisar7 ägg2 msk vattenlite riven ost (om man vill)Slå på ugnen 200 gSkiva kokta potatisarLägg dem i en ugnsform 20x30 cmDroppa olivolja på dem, in och få färgUnder tiden, skär broccolin tunt, använd en del av stjälken med
Häll sedan på äggstanningen och toppa pajen med fetaost och blandade småtomater. I dag under lunchen så plockade kollegan fram en väldigt gott doftande paj ur matlådan
500 g småtomater i olika färger. 500 g småtomater i olika färger. Jag såg att de hade fina små tomater i affären och kom och tänka på mormors inlagda tomater som hon brukade göra
småtomater. Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
8-10 småtomater. 8-10 småtomater. Det här har ni väl alla gjort för det var ju en poppisrätt för flera år sen men ibland kan det vara bra att skaka liv i gamla godingar
några småtomater. Har en flaska Gammel Dansk i min hand och vad passar inte då. Jo, smörrebröd. Mys i uterummet, denna fantastiska sommarkväll Trevlig besök dök upp också