Hur ni gör Gino med smältrabarber hittar ni här. När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Rabarberna skjuter upp ur jorden och jag gör rabarberdricka och senare även rabarberfilé, gino med smältrabarber samt rabarbersirap som gör att jag vinner 1000 kr med mitt recept
Är ni sugna på ännu mer godsaker med rabarber så testa gärna Gino med smältrabarber, Rabarberdricka, Rabarber- och limesirap till glassen, Rabarberglass, Rabarberkaka med cashewnötter eller Vita kladdmuffins med rabarber
Smältrabarber blir så där underbart sötsura. Gino med smältrabarber, 6 pers. Gino med smältrabarber, 6 pers 500 g rabarber (skölj dem men skala dem inte), delade i 10 cm långa bitar
Skölj, ansa och skär rabarberstjälkarna i centimeterbreda bitar. Häll potatismjöl (och socker om det används i stället för sirap) i en rymlig plastpåse