Bryt ner chokladen och rör om tills den smält helt. Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller i princip vad du vill
Smält smöret i en kastrull och lägg sedan i chokladen. Jag är ju en stor sucker för rock polly och marabou black så för några veckor sedan slängde jag ihop en kladdis med laktrissmak, det måste testas för alla laktrisälskare där ute
Smält smöret och tillsätt eventuellt saffran eller rivet citronskal om du tänker använda det. Här är enligt mig det rätta receptet – baserat på det gamla receptet från Marabou bakpulver, med en viss justering
Smält chokladen över ex. Vispa upp ägget och tillsätt den smälta chokladen under omrörning. Ingredienser för 4 personer1,5 dl vispgrädde160 gr Marabou mjölkchoklad1 ägg0,75 dl vaniljkesellaHallonGör så härVispa grädden
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölkchokladen, bruten i bitar. Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka med Marabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Smält matfettet och låt svalna. Sen har Marabou kommit ut med en ny tillfällig smak. Värm grädden (får ej koka) bryt chokladen i bitar och rör i tills allt smält
Smält smöret & blanda det med mjölken. Det här blir 6- 8 st stora underbart goda, maffiga muffins med fyllig smak av choklad, både från kakaopulver & den nya philadelphiaosten, Marabou. 1 ask Philadelphiaost Marabou, 160 g
Smält ihop smör och choklad över vattenbad eller i mikro Rör i socker. Lägg chokladen i en skål och häll över den varma grädden, rör om tills chokladen smält helt