Skogssvamp recept

Krämig risotto med skogssvamp

Krämig risotto med skogssvamp

Fräs den blandade skogssvampen i smör tills den är gyllene. Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner. 150 g blandad skogssvamp. /L Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner. 150 g blandad skogssvamp
Per Morbergs viltgryta med skogssvamp

Per Morbergs viltgryta med skogssvamp

200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan). Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
Kycklinggryta med skogssvamp och lingon

Kycklinggryta med skogssvamp och lingon

Häll i skogssvampspannan och smaksättningen och tillsätt den extra grädden. 1 burk skogssvampspanna (finns i kyldisken). Kram Karin 1 burk skogssvampspanna (finns i kyldisken)
Parmesanrisoni med Lammfärs och skogssvamp

Parmesanrisoni med Lammfärs och skogssvamp

Stek skogssvampen i smör och salta lätt. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr
Pizza bianco med skogssvamp och Folke

Pizza bianco med skogssvamp och Folke

Ingredienser Portioner. 4 30 g torkad karljohanssvamp 250 g kastanjechampinjoner 2 msk smör salt och peppar 1 vitlöksklyfta 2 förp, färska, förgräddade pizzabottnar (à 250 g) 2 dl crème fraiche 1 kruka timjan 3 dl riven ost (gärna Folke) 1 dl rostade hasselnötter Lägg till i inköpslistan
Spättafilé med skogssvamp

Spättafilé med skogssvamp

Finhacka en halv gul lök och dela skogschampinjoner. Fräs i smör och kallpressad rapsolja. Tillsätt 2-3 dl vispgrädde, 1/2 vitt vin, 1 msk franskdijonsenap, lite salt och peppar och sist men inte minst 1 tsk fiskkrydda från Herbaria som heter Neptuns dröm
Torskrygg med skogssvamp

Torskrygg med skogssvamp

Skogssvamp. 300 g skogssvamp (trattkantareller, gula kantareller &. Skogssvamp300 g skogssvamp (trattkantareller, gula kantareller &
Souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott

Souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott

900 g tunt skivat renskav (Suovas) 50 g smör 5 lagerblad 5 enbär salt peppar 300 g skogssvamp (Skogschampinjoner, Shiitake, Portabello) 1 gul lök, skivad 1 rödlök, skivad 2 morötter, skivade 1 purjolök, skivad 100 g jordärtskocka, skalade och lättkokta 400 g rostad mandelpotatis