Fräs den blandade skogssvampen i smör tills den är gyllene. Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner. 150 g blandad skogssvamp. /L Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner. 150 g blandad skogssvamp
200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan). Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
Häll i skogssvampspannan och smaksättningen och tillsätt den extra grädden. 1 burk skogssvampspanna (finns i kyldisken). Kram Karin 1 burk skogssvampspanna (finns i kyldisken)
Stek skogssvampen i smör och salta lätt. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr
Finhacka en halv gul lök och dela skogschampinjoner. Fräs i smör och kallpressad rapsolja. Tillsätt 2-3 dl vispgrädde, 1/2 vitt vin, 1 msk franskdijonsenap, lite salt och peppar och sist men inte minst 1 tsk fiskkrydda från Herbaria som heter Neptuns dröm