Skinksnurror recept

Skinksnurror

Skinksnurror

-) Skinksnurrorna görs dagen före partajet, ligger färdiga i kylen och skärs upp vartefter de går åt
Skinksnurror med västerbottenost

Skinksnurror med västerbottenost

CIRKA 20 ST. INGREDIENSER. BULLDEG. 50 g jäst. 3 dl kall mjölk. 3 msk rapsolja. 2 msk flytande honung. 6 dl vetemjöl
Skinksnurror

Skinksnurror

Blanda kvarg och senap och bred på brödet. Lägg på skinkskivorna och rulla ihop. Lägg rullarna i plast i kylen tills det är dags att servera
Vörtbröd med skinksnurra och rödkål

Vörtbröd med skinksnurra och rödkål

Rödkål. Finstrimla kålen och fräs den mjuk utan att den får färg i en gryta med smör. Tillsätt sirap och vinäger och fräs lite till
Smörgåstårta – på mitt sätt

Smörgåstårta – på mitt sätt

med fina skinksnurror. Dela botten i två delar. Första botten. Bred på leverpastej jämt över botten. Fyllning
Skinksnurror

Skinksnurror

Blanda Kesella och senap och bred på brödet. Lägg på skinkskivorna och rulla ihop. Lägg rullarna i plast i kylen tills det är dags att servera
Skinksnurror

Skinksnurror

16 st. 2 st mjuka tunnbröd. 1 dl philadelphia med skinka. 200 g lufttorkad skinka. Bred philadelphiaosten på brödet
Ost- och skinksnurror

Ost- och skinksnurror

Ost- och skinksnurror20 bröd50 g jäst3 dl kall mjölk3 msk rapsolja2 msk flytande honung8 dl vetemjöl (give or take har jag lärt mig för att få "rätt" konsistens)1 tsk saltEtt uppvispat ägg till pensling innan gräddningTill den supergoda fyllningen250 g kesella naturell1 msk dijonsenap1/2 dl hackad rödlök150 g riven västerbottenost1 dl hackad persilja200 g riktigt god rökt skinka i strimlorSmula jästen i en bunke

Barnsnittar

Skinksnurror. 10 port. Oliv- och fetaostsnittar. Blanda färskost, feta och oliver i en matberedare. Mixa till en slät kräm
Julmat

Julmat

Skinksnurror Det kanske inte ser ut som något speciellt men det var ett väldigt bra tilltugg som bröt av mot glöggen, pepparkakor och lussebullar

Skinksnurror

Rör ihop pajdegen, låt vila en timme. Kavla ut degen till en avlång kaka 3-4 mm tjock. Täck degen med skink- och ostskivor