Skinkschnitzel kapris recept

Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Skinkschnitzel med anjovis, kapris & citron

Skiva citron och arrangera med anjovis och kapris. 1dl Kapris. 1dl Kapris. Hej alla 37. 753 indviduella IP adresser som läser denna blogg varje vecka
Skinkschnitzel med citron och kapris

Skinkschnitzel med citron och kapris

4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Skinkstek och tjälknöl i Crock pot

Skinkstek och tjälknöl i Crock pot

Här gjorde jag en kall, krämig potatissallad med bland annat lök och kapris i. Gratinerad skinkschnitzel i ugn 6 timmar p
wienerschnitzel

wienerschnitzel

En riktig wienerschnitzel är ju gjord på kalv, men jag tycker att det funkar bra med skinkschnitzel också
Schnitzel med kantarellsås

Schnitzel med kantarellsås

Igår lagades det skinkschnitzel med stekt nypotatis och en god kantarellsås till den. kapris. Garnera dem med ansjovis, kapris och citron
Schnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

Schnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

4 4 skivor skinkinnanlår, skinkschnitzel eller kalvinnanlår (à ca 100 g) 1 dl vetemjöl 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 ägg 2 dl ströbröd smör rapsolja citronklyftor och hackad färsk persilja till servering Ansjovisdipp 1/2 rödlök 6 ansjovisfiléer (eller 1 1/2 msk sardellcrème, för 4 portioner) 1 dl gräddfil 1 dl crème fraiche 1/2 dl små kapris 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Wienerschnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

Wienerschnitzel med ansjovis- och kaprisdipp

4 4 skivor skinkinnanlår, skinkschnitzel eller kalvinnanlår (à ca 100 g) 1 dl vetemjöl 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 ägg 2 dl ströbröd smör rapsolja citronklyftor och hackad färsk persilja till servering Ansjovisdipp 1/2 rödlök 6 ansjovisfiléer (eller 1 1/2 msk sardellcrème, för 4 portioner) 1 dl gräddfil 1 dl crème fraiche 1/2 dl små kapris 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lite av en söndagsmiddag.

Lite av en söndagsmiddag.

Traditionella tillbehör, ansjovis (eller sardeller), citron och kapris, sockerstekta potatisar tillsammans med en sås som gick utan på allting - där har ni en söndagsmiddag till kommande helg
XtraBorås v.19

XtraBorås v.19

Inte Wienerschnitzel som görs av kalv med kapris och ansjovis som tillbehör utan alltså schintzel från Berlin
Tysk husmanskost: Wienerschnitzel

Tysk husmanskost: Wienerschnitzel

Jag använder då ofta skinkschnitzel istället, och det blir också jättegott. Tysk wienerschnitzel – panerat kalvinnanlår – är en klassiker, som serveras med skivad citron, sardeller (eller ansjovis som på många svenska restauranger), kapris och kokta gröna ärtor och någon form av potatis
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Placera en citronskiva, 1-2 ansjovisfiléer och några kapris på varje schnitzel. 6-8 skivor kalvinnanlår eller skinkschnitzel. 2 msk kapris

Ostpanerad skinkschnitzel

Kaprisdip. ½ dl kapris. Kaprisdip. Hacka kapris och ansjovis. Servera schnitzlarna med klyftpotatis, sallad och kaprisdip