Strimla skinkan. mindre rödlök. Tillsätt skinka. Strimlad skinka med rödlök och färska örter (2 personer). 250 gram skinka. 250 gram skinka. 1 st mindre rödlök
Skala och skär rödlöken i klyftor. Gör ren pannan och fräs purjolök och rödlök och lägg över i grytan. 500 g skinka. 2 rödlökar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinka 150 g purjolök 2 rödlökar 1 tärning köttbuljong 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter 1 dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
Skiva rödlöken. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. 50 g lufttorkad skinka. Bred ut den lufttorkade skinkan på en plåt och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 8 minuter så att den blir spröd. Grillad halloumi med sallad på lufttorkad skinka och avokado 11 propoints 2 portioner. 50 g lufttorkad skinka
½ rödlök. Lite julskinka och grönkål kvar. Dela grönkålen i mindre bitar och fräs den tillsammans med tunt strimlad rödlök i lite smör i en stekpanna som tål att stå i ugnen
Skär rödlöken i tunna klyftor och avokadon i bitar. Utgångspunkten till receptet nedan är Klaras recept - jag har dock gjort några små ändringar (lagt till pinjenötter och parmesanost, bytt ut Bresaolan mot annan skinka som vi hade hemma, ändrat vinägrett)