I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Häll i citronsåsen, fond och hackad dill, smaka av med salt och peppar. 4-5 port500 g färsk tagliatelle2 burkar räkor/kräftstjärtar i lag (tot ca 340 g)2 st Kelda mild citronsås1 liten purjolök1 msk fiskfond2 msk hackad dill (t
Middagen blev en skaldjurspasta där jag gjorde gjorde såsen och Per pastan. Häll i räkbuljongen i en kastrull och blanda i fiskbuljong, vin, grädde, dill och kräftspad
mat, recept, pastasås, kräftsås, skaldjurspasta, kräftpasta, kräftstjärtar, kräftor, skaldjur. Kräftstjärtar i dillkryddad syrlig sås - god och enkel pastasås på vitt vin, creme fraiche, liten skvätt vispgrädde och kryddad med dill samt lite färskrivet citronskal och ett par purjolöksringar att strö ovanpå
½ dl finskuren dill. Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen. Tärna zucchinin i småbitar och fräs i lite olivolja tillsammans med bladspenaten