1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Räkor Cremé fraicheMajonäsDillRödlökCitronRom (om du vill)Hacka räkorna,Och löken fint. Hur vanlig och gammal skagenröran är går det inte att komma ifrån att det är en av de bästa förrätterna
Toppa med dill och rom. 4 msk forellrom. 0,5 st rödlök 1 st äpple 1,5 dl majonnäs tabasco 1–2 droppar tabasco salt 4 st formbröd smör till stekning 1 msk dill hackad 4 msk forellrom svartpeppar nymalen 500 g räkor ca 1,25 kg med skal