Här har jag valt att fylla min äggwrap med skagenröra, gurka, tomat och ruccola. Skagenröra. Även om man äter gluten- och spannmålsfritt går det utmärkt att göra en wrap
Ingredienser2-3dl finhackade blötlagda och avrunna riskor1 liten burk creme fraiche 34%Ca 2-4 matskedar majonäs1/2 fint rivet äpple1 saltgurka/ mjölksyrad gurka1 burk tångkaviar1/2 liten rödlök och ett par salladslökarPersilja, gräslök och dill (jag brukar ta de örterna jag har hemma, dill är viktigast)Socker, salt och peppar Steg 1. 1 saltgurka
Ett par nävar sallad eller spenat och några tomater eller gurka. Det här kan vara den godaste, enklaste och mest snabblagade lunch jag vet – äggwrap med skagenröra
Lägg skagenröran i en bunke och tillsätt en dl av grund röran. räkor, sallad, gurka, citron och dill. Ta fram den andra burken av skagenröran och häll över det i en bunke
Omelett med skagenröra, smörstekta champinjoner och ruccola. Ett förslag från mig är att använda grönsallad, tomat, gurka och skivat äpple tillsammans med parmaskinka och smulad ädelost