800 g färskpotatis. 1 msk skånsk senap. Skrubba potatisen och tärna ner den i mindre bitar. Hacka löken. Fräs potatisen rå i smör, när den börjar mjukna, tillsätt löken först
Koka upp socker, vatten och ättika. Låt svalna. Skiva rödlök. Skiva sillen i lagom bitar. Varva sill, rödlök och kryddpeppar i en snygg kruka eller burk
800 g färskpotatis. Skrubba och koka potatisen. Ånga den torr och dela stora potatisar. Låt svalna. Blanda gräddfil, senap, honung, salt, peppar och oregano
Färskpotatis gifter sig med Västerbottensost. Koka färskpotatisen. 1½ kg färskpotatis 200 g Västerbottensost 150 g äkta grekisk getost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 1 knippe dill 1 rödlök (färsk sommarlök) 1 stor vitlöksklyfta ½ liten burk kapris 3 msk honung Flingsalt och peppar från kvarn Gör så här. Blanda en burk gräddfil med 2 msk grov, skånsk senap och kapris. 1½ kg färskpotatis 200 g Västerbottensost
1 msk skånsk grovkornig senap. ca 1 kg färskpotatis. 1 msk skånsk grovkornig senap. ca 1 kg färskpotatis. Den här potatissalladen har en tydlig smak av senap och har en doft man känner redan när man sätter sig vid bordet