Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök
4 torskrygg
2krm svartpeppar
1tsk salt
1 paket bacon
3 charlottenlök ar finhackade
2 dl vispgrädde
1 dl riven ost
1 msk fransk senap
1 burk creme fraiche
1 dl gräslök

Gör så här
Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form
Blanda
anna.l.thid
anna.l.thid

Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök 4 torskrygg 2krm svartpeppar 1tsk salt 1 paket bacon 3 charlottenlök ar finhackade 2 dl vispgrädde 1 dl riven ost 1 msk fransk senap 1 burk creme fraiche 1 dl gräslök Gör så här Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form Blanda

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st torskrygg
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 paket bacon
  • 3 charlottenlökar finhackade
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk fransk senap
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl gräslök
  • Gör så här

Beskrivning

    Gör så här
    Salta och peppra torsken. Lägg i en ugnsfast form.
    Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten. För stek baconen och löken. Häll över fisken och sist strö över riven ost. In i ugn 225 grader i 20 minuter.
    Servera pressad potatis till

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.